Avís legal / política de privacitat

Política de dades personals

Augueró plantes està especialment sensibilitzada en la protecció de les dades dels USUARIS dels serveis als quals s'accedeix a través del seu web. Informant mitjançant la aquesta política de privacitat:

Les dades facilitades per vostè, s'incorporaran i seran tractats de conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal.

La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals és la gestió, prestació i personalització dels serveis i continguts del mateix que l'USUARI faci servir i de la qual s'informarà en cada apartat.

Augueró plantes ha adoptat en el seu sistema d'informació les mesures tècniques i organitzatives legalment requerides, per tal de garantir la seguretat i confidencialitat de les dades emmagatzemades, evitant així, en la mesura del possible, la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat.

En tot cas podràs accedir a les teves dades, rectificar-les, cancel·lar-les i si és el cas, oposar-te a el seu tractament:

Aquest lloc web fa servir galetes pròpies i de tercers per a la seva navegació i personalització (pots llegir sobre la nostra política de galetes aquí). Si utilitzes aquest lloc web, se sobreentén que acceptes el seu ús. Pots tancar aquest missatge clicant la galeta.