Serveis

Des del nostre Centre de Jardineria a Girona ens esforcem dia a dia per:

 • Rendibilitzar el teu temps treballant per oferir-te el que necessites, amb un ampli catàleg de planta ornamental i complements.
 • Assessorament personalitzat posem a la teva disposició la nostra experiència en el sector verd per ajudar-te a portar a terme el teu projecte de jardineria. No dubtis en consultar-nos com tenir cura de les teves plantes, les seves característiques, i fins i tot si ens portes alguna fulla o mostra de la teva planta podem ajudar-te a esbrinar quin tipus de malaltia o plaga la està afectant i donar-te la millor solució.
 • Compromís amb el Medi Ambient
 • ·Coneixem la importància d'una jardineria sostenible ajudant-te a estudiar les millors plantes pel teu disseny de jardí segons les característiques del sol, climatologia i afavorint un rec responsable.

  ·Dins del mateix Centre de Jardineria tenim cura de les possibles malalties prioritzant les plantes resistents.

  ·Tractem les plagues de forma selectiva.

  ·Fem servir adobs d'alliberació controlada per reduir la pèrdua de nutrients i la seva contaminació associada.

  Aquests punts ens ajuden a reduir l'ús de productes fitosanitaris ii afavoreix la cura de la fauna que ens envolta. Ocells, insectes i altres animals poden trobar aliment al nostre Centre de Jardineria i es converteixen en depredadors útils de possibles plagues.

 • Trobar la planta que busques Consulta'ns!

A més trobaràs un ampli aparcament i una zona de càrrega i descàrrega.

Cura del medi ambient

Aquest lloc web fa servir galetes pròpies i de tercers per a la seva navegació i personalització (pots llegir sobre la nostra política de galetes aquí). Si utilitzes aquest lloc web, se sobreentén que acceptes el seu ús. Pots tancar aquest missatge clicant la galeta.